martes, 29 de diciembre de 2009

Sessions debats... Nens de diferents edats en una mateixa aula.


Una de les altres activitats que hem realitzat aquest últim mes va ser la construcció d’un debat en grups de 10 persones: Una persona que realitzava la introducció del tema elegit, dos oradors, un investigador que aportava noves dades i, finalment una persona que feia la conclusió del tema.


En el nostre cas, vam decidir que el tema que discutiríem seria: És correcte que els nens de diferents edats estiguin junts en una mateixa aula?


La nostra valoració després de realitzar aquest debat va ser molt positiva, ja que vam saber guardar la postura tot i els nervis que teníem. A més, a causa d’un problema d’organització va haver un petit moment que ens vam confondre i va sortir a parlar una de les persones quan no era el seu torn. Tot i així el debat va sortir bé i el més important vam aprendre a defensar els nostres arguments enfront dels nostres companys que actuaven com a espectadors.


A més, finalment, per acabar aquesta activitat cada grup havíem de fer una valoració de la resta de debats: Integració dels nens discapacitats a les aules, educació obligatòria fins als 18 anys, la religió a les escoles, uniformes a les escoles i pla escola 2.0.


No hay comentarios:

Publicar un comentario