domingo, 13 de diciembre de 2009

Improvisació




Dimecres dia 28 d’Octubre a classe, el Jorge ens va proposar una activitat que ja havia dut a terme en altres seminaris i que li havia semblat una bona proposta.

Per dur a terme l’activitat ens vam dividir en dos grups. El primer alumne de cada grup començava una historia i poc a poc els altres membres del grup l’havien d’anar continuant utilitzant la improvisació i la imaginació. Mentres, els membres del grup que no participava valorava positivament o negativament la intervenció de cadascú.

La veritat és que el Jorge tenia raó i va ser una activitat molt interessant que ens va permetre veure com costa de vegades improvisar una bona resposta i sobretot veure els mecanismes que hem de posar en marxa per tindre una bona creativitat.

A més, ens vam gravar mentres fèiem la historia i això ens va permetre veure els nostres errors més comuns a l’hora d’expressar-nos tant oralment com corporalment.

Crec que com a futurs mestres l’art de la improvisació és molt important i és interessant que sempre el tinguem present ja que mai sabem en quina situació ens podem arribar a trobar dins l’escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario