domingo, 13 de diciembre de 2009

Reportatges


Una de les activitats que vam proposar a principi de curs era veure una sèrie de reportatges que ens permetessin veure conflictes, problemes... que sovint tenien els nens i que en un futur podrien afectar el ritme de la nostra classe.

Per aquest motiu el Joan Amat, l’Alba Salinero i l’Albert Vallbuena van buscar un reportatge d’un nen que tenia molt problemes de comportament i que fins i tot, havia estat expulsat més d’un cop de l’escola. Provocant que els pares estiguessin desesperats i no sabessin quina actitud era la més correcta per fer front als problemes que el seu fill tenia.

Un cop vam veure el reportatge ens vam ficar en parelles i vam haver de respondre una sèrie de preguntes que ens feien reflexionar sobre l’actitud que tenia el nen, l’actitud que tenien els pares vers aquest problema i sobretot quina era l’actitud que havien de corregir perquè el seu fill millorés la seva actitud.

Com que l’activitat ens havia semblat molt interessant ens van proposar veure un altre documental a casa que tractes un cas similar, respondre un qüestionari i així poder fer un debat a la pròxima sessió de seminari.

Des del meu punt de vista l’activitat va ser molt interessant ja que ens va permetre reflexionar sobre aquest tipus de comportaments i veure les diferents solucions que nosaltres com a futurs educadors podem prendre davant d’un cas així. A més, fer un debat a classe permet veure diferents punts de vista i aprendre coses noves ja que sempre hi ha solucions que són correctes però que tu mai les haguessis pensat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario