lunes, 14 de diciembre de 2009

Revistes educatives:



Una de les activitats més interessants fetes a classe, va ser el dia que vam anar a la biblioteca ja que això ens va permetre conèixer revistes educatives que de ben segur en un futur exercint com a professors o fins i tot com a pares ens poden servir molt. Són revistes que a part de donar informació sobre diferents temes relacionats amb l’educació molt sovint donen idees sobre exercicis pràctics per posar en pràctica amb els alumnes.

En el meu cas la revista que vaig elegir va ser Cavall Fort; una revista que està dedicada a nois i nois a partit de 10 anys i que combina jocs amb diversos espais de lectura.

Altres revistes molt interessant i que també tenen un sistema similar al de Cavall Fort són:

1.- Reporter Doc: Dedicat a lectors a partir de 9 anys. Ofereix reportatges sobre el món que envolta als infants, amb gran varietat de fotos, gràfics, imatges...

2.- Cucafera: Revista infantil dedica a Infants a partit de 4 anys. Ofereix textos molt clars i simples perquè poc a poc el nen vagi descobrint el món que l’envolta.

3.- Tiroliro: Revista mensual dedicada als nens i nenes a partit de 7 anys. A cada llibre hi ha un petit conte dividit en diferents parts i amb petits resums que faciliten la lectura.


Finalment, en Jorge ens va parlar d’un projecte que des de el meu punt de vista, tot i que per mi era desconegut, és súper interessant à Projecte telemàtic, que consistia en que entre diferents escoles s’elegia un tema, es feien diferents activitats entorn el tema i desprès es posava en comú. Un exemple de projecte telemàtic seria que cada escola escrivís un text descrivint com és la seva escola, així posteriorment entre les diferents opinions es podrien tractar temes relacionats amb el medi natural, el medi social...

No hay comentarios:

Publicar un comentario